♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, August 9, 2013

Aidilfitri 1434H



Salam Aidilfitri buat semua..
Mohon maaf zahir dan batin atas segala kekhilafan diri ini..
Banyak kisah nak dikongsikan..
Tapi kekangan masa membatasi..
Sungguh ku rindu menukil di sini..
Mungkin kalau peknen atau dah ada baby mood menulis itu kembali..
Hihi..

Raya tu raya jugak..
Hati2 di jalan raya ye..
Makan pun berpada2 la..
Takut2 nanti pas raya semua naik..
Berat naik gula naik darah naik..
Pesanan penaja la plak.. huhu..

Ok, gambar raya takde yang cun..
Maka sajikan gambo anak2 jela..
;)


Published with Blogger-droid v2.0.10

Yang Ini Pun Best



1 comments:

d0tbl0gsp0td0tk0m said... [Reply to comment]

salam aidil fitri juga... tp awat gambo macam tu..... juling nak tgk ...

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥