♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, April 1, 2010

Mama, Iman Suka CD!

mama sibuk nak ambil gambar CD iman

iman pulak sibuk tolong mama susun CD

sambil main sarung kamera feveret iman



ni la antara koleksi CD iman

tak campur yang basuh

juga yang iman tengah pakai

dan yang belum sampai lagi


iman ada

6 CD babyland plain colour

4 CD babyland printed

5 CD lunatots

6 CD mommyloveu

6 CD qqbaby minky

2 CD qqbaby plain colour



yang belum sampai tapi dah order

mama main kutu

5 CD wuddah bamboo


oleh kerana mama sekarang dah berjinak-jinak

dengan bisnes menjual CD

mama kena la guna CD yang mama jual kan


tapi oleh kerana permintaan sangat tinggi

mama tak boleh reserve CD yang berlambak-lambak tu kat iman

insya-Allah mama akan order lagi

2nd batch

nanti mama reserve iman punya


dalam fikiran mama nak reserve kat iman

13 CD coolababy plain colour

semua warna mama nak

tamaknye...


mama suka snap button

tapi mungkin campur gak dengan velcro bagi jadi 20 keping


kalau semua CD iman ada depan mata

iman ada 54 CD !

banyaknyeeeee......


konpem boleh fully CDing...

konpem jugak boleh waris kat adik-adiknya kalau ada

insya-Allah...


semoga bisnes mama berjalan lancar

dan maju jaya hendaknya

semuanya untuk anakanda mama

iman bukhari


dan iman-iman yang akan datang

insya-Allah...




Yang Ini Pun Best



2 comments:

Anonymous said... [Reply to comment]

Antara CD yg mamaiman guna, mana satu yg puas hati diguna?

Saya pun rasa nak CDkan anak saya, tapi tak sanggap nak invest byk mcm mamaiman ni....:)

mamaiman said... [Reply to comment]

semua CD yang iman pakai saya puas hati..
mungkin jugak sebab iman ni jenis tahan pakai apa saja jenis CD...
alhamdulillah...
setiap CD ada kelebihan dan kekurangan bergantung kepada kesesuaian anak kita..
saya bukan beli banyak2 sekaligus..
beli sikit2 lama2 banyak la..
walaupun dah banyak tapi nak jugak beli lagi sebab rasa teruja dan seronok tengok anak pakai CD...comel jer...

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥