♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, May 11, 2010

Award Tanda Penghargaan dan Ingatan


Pengumuman !

Sebagai penghargaan kepada semua follower Mama, Mama dengan sukacitanya menghadiahkan award kepada sahabat-sahabat semua.

Minta jasa baik kalian copy award tersebut dan letakkan di side bar anda sebagai blog gadget anda ye. Boleh buat koleksi kan.

Mama juga mengambil kesempatan ini mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi menjadi follower a.k.a. sahabat Mama. Seronok Mama menjelajah blog kawan2 semua. Mama juga berasa bertuah kerana Mama ada tempat mengadu di kala dirundung kesedihan dan ujian Allah.

Terima kasih jua buat semua yang sudi mendoakan kesejahteraan keluarga Mama di saat dugaan menimpa kami. Moga doa kalian dimakbulkan Allah. Hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya.

Walaupun kita tak pernah bersua namun kemesraan jelas terasa. Moga hubungan kita diredhai Ilahi dan saling mendapat manfaat sesama kita.

Terima kasih semua...

Yang Ini Pun Best3 comments:

Tinta Ana said... [Reply to comment]

achik ana dah amek =)

eB ezrin said... [Reply to comment]

slm,
eb nk mtk emel add boleh?... eb nk invite msk blog sbb terpaksa privatisekan... sori yer sshkan... tq..
abbyal_bakri@yahoo.com

Kaklong Nuzula said... [Reply to comment]

Salam husna. Dah amik award tu, dah buat entry dekat blog. Tq ya..

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥