♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Saturday, June 12, 2010

Award From Caer

Mama terima award lagi
sebagai tanda penghargaan buat followernya
thanks to caer
caer ni sebenarnya sahabat baru Mama...

Tapi sebelum dianugerahkan
mesti la ada kerja kena buat kan
jom kita buat homework sket ye...

1) Buat pantun tentang caer (tak kisah camne korang jawab janji ada kaitan dengan caer)

erm..bab2 pantun ni sebenarnya takde masalah (cewahhh...)
tapi zaman skolah dulu la..huhu..
skang ni mcm beku sket otak
kena take time sket nak cipta pantun
jap erk...erm..
ok dapat dah..

berpuput bayu seberang lautan,
lembut terasa membelai pipi,
janganlah malu janganlan segan,
singgahlah singgah caer menanti.

amacam caer, ok tak?



2) Buat entri ye...

ok, done..



3) Siap dan boleh ambil award

ok, done..




selesai sudah tugasan pagi2 buta camni
kepada anda sila la rajin2kan diri ye...


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥