♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, June 24, 2010

Baju Biru Iman

Salam semua...

lama jugak Mama tak update blog kesayangan ni
bukan apa, baru bukak sekolah kan..
memang agak sibuk
tambah2 lagi bila dah ada si kecik iman
lagi la menambahkan kesibukan Mama
di samping menguruskan biz cloth diapers Mama...

dalam pada sibuk2 tu
sempat jugak Mama godek2 photoscape
yang Mama mintak daripada adindaku miss tinta
cam seronok la pulak mengedit2 cikgu BM jangan mare
gambar2 Mama sekeluarga

sebenarnya entri kali nie
memang dah lama Mama niat nak share dengan anda semua
namun begitu belum berkesempatan
sampai la ari ni, Mama usahakan juga
setelah iman tido

ini adalah pix2 yang Mama sengaja snap
untuk lihat perkembangan tumbesaran iman
di samping saja nak buat kenangan
jom layan je la...


pix di atas diambil 10 hari sebelum kelahiran iman
tika ni Mama dah over due 5 hari
anda boleh baca entri ni untuk tau lebih lanjut tentang
al kisah Mama yang over due 16 hari...

tika ni Mama sebenarnya memang dah excited sangat nak tengok iman
tup.. tup.. over due lak..
mana la tak meroyan ambek2 gambar bagai camni...
kenapa Mama amek gambar baju?
sebab Mama suka tengok baju ni
tambahan pulak kaler feveret Mama = biru
baju ni merupakan hadiah untuk iman
daripada mak njangnya a.k.a. adinda Mama juga...
masa amek gambar ni nampak baju tu besar sangat...



taraa...

inilah baju biru yang telah selamat dirasmikan oleh
si ahmad iman bukhari
tengok perbezaannya...

masa iman 1 bulan memang besar baju tu
kepala dah macam kura2  masuk dalam baju
labuh sampai ke kaki
dan iman memang gelap sikit masa dalam pantang ye...

masa iman 1 tahun baju tu memang fit la dengan badannya
siap action ultraman lagi
dan iman dah cerah dah sekarang...

tapi kepala tetap camtu
sebab iman bercukur di usia
16 hari dan 1 tahun 1 hari...


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥