♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, July 21, 2010

Wawwi Lagi


Salam sejahtera semua...


arini Mama nak update citer pasal Wawwi lak..
gajet ni memang baru di pasaran dan Mama pun sebenarnya masih blur2 lagi..
tapi disebabkan terasa rugi lak kalo tak pasang widget nie...
kot2 ada blogger nak klik klik kat gajet Wawwi Mama...
then Mama pasang la kat sebelah kanan blog Mama nie...

memang dah lama diwar warkan ada cabaran @ contest untuk semua pengguna widget ni..
tapi masa Mama register Wawwi ni.. ianya baru diwar warkan..
ni baru dilancarkan..
kalo nak join..jom la review cabaran kat bawah ni...
ni Mama copy paste jerk dari SINI...
CABARAN 2

Cabaran 2 akan mulai berlangsung pada Ogos ini.
Sementara menanti bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, bagi blogwalker yang mencapai top blogwalker yang mempunyai mata ganjaran (points) tertinggi dengan minimum 100,000 mata ganjaran akan memperoleh:-
  • RM100.00 tunai terus ke Akaun Bank anda.
  • Juga akan menerima 1 slot banner 125×125 di sidebar blog ini
  • 50 000 mata untuk Anchor Ad di widget (ia terletak di sebelah atas sekali pada senarai blogger).
3 top blogwalker yang layak & terpilih pula akan menerima:
  • 1 slot banner 125×125 masing-masing di sidebar blog ini dan
  • juga 30 000, 20 000, dan 10 000 mata masing-masing.
Jadi blogwalkinglah pada list anda dan juga pada list downline blogwalker (bertanda REF) untuk mengumpul mata ganjaran sebanyak yang boleh :-)
Cabaran ini sehingga 31 Julai 2010 sebelum jam 11.59 PM.
Bagi blogwalker yang sudah mendaftar tetapi tidak memasang widget di blog, anda digalakkan untuk memasang semula. Rugi besar tu.. Joinlah contest ada untung dapat duit free.. :p

CABARAN 3

HADIAH UTAMA:-


  • 1 BlackBerry 9700 untuk dibawa pulang kepada top blogwalker bertuah.
  • 3 Bulan Iklan banner bersaiz 125×125, 468×60 di blog dan widget
  • 1 Juta mata untuk iklan Anchor Ad
Cabaran 3 ini berlangsung sehingga 31 Disember 2010 sebelum jam 11.59 waktu Malaysia
dengan minimum mata ganjaran diperlukan ialah 5 juta mata
, Top Points tertinggi. Yang dapat 5 juta mata mungkin nak bagi special reward (UPDATE). Insyaallah mesti ada yang boleh capai punya sebab sangat mudah untuk mendapat mata melalui widget ini. Sesiapa sahaja klik dan blogwalking anda dapat mata ganjaran.. Jemput-jemputlah sanak saudara semua untuk blogwalking pada widget blogroll anda asalkan talian internet adalah berasingan.. hehehe :D
Mulakan aktiviti jejak menjejak anda melalui Widget Wawwi Matrix BlogWalking ini dan teruskan berjuang mendapatkan sebanyak mungkin downline blogwalker. Hal ini kerana semakin ramai downline blogwalker anda, lebih cepat dan mudah untuk anda mengumpul jumlah mata.
Seperti biasa, bagi blogger-blogger yang berminat untuk menghebahkan contest ini semudahcopy paste ke artikel blog anda, dan kemudian sila tinggalkan jejak artikel anda di komentar. Anda bakal menerima:-
  • 1 lebar dan 1 kedalaman list widget anda.
  • 5000 mata ganjaran
Tempoh diperlukan untuk mengkreditkan mungkin sehingga 7 hari bekerja dan jika blogger sebelum ini masih belum mendapat jumlah kredit, ia mungkin kerana saya dan team GengBlogWalking terlepas pandang. Ia akan dirujuk semula selepas ini.
Ohya, ada yang bertanya beberapa persoalan. Macam-mana untuk mendapat duit melalui widget ini?
Jawapannya: Apabila widget ini telah selesai sepenuhnya dibangunkan dan telah wujudnya sistem untuk blogger sesama blogger boleh beriklan di widget ini secara automatik. Jual beli mata ganjaran akan berlaku dan di sini anda semua boleh buat duit. Apa pun mata ganjaran memain peranan utama. No points, No money :-)
Jom blogwalking… :-)
Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥