♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, July 13, 2010

Team Ayah Iman Menang !

Salam semua...


piala dunia dah abes..
tapi demamnya berlarutan lagi nampaknya ya..

opss...peminat bolakah Mama?
no.. no.. no.. bak kata iman yer...
i'm not a fanatic fan of bola ye..
just tanak ketinggalan zaman aje
huhu...

actually tergerak ati nak wat entri ni
bcoz team ayah iman
berjaya mengungguli world cup
dengan merebut title juara

itulah dia team

SPAIN...


ni betul ker team spain? hua hua hua...

oklah..kepada penyokong spain
tahniah

kepada penyokong netherlands
pun tahniah dpt naib johan

kepada penyokong selain spain / netherlands
tunggu world cup akan datang yer..

err..4 tahun lagi kan?
huhu..tak tau wat2 tau jela erk..boleh?..

4 tahun akan datang siapa Mama yer?
Mama kepada 2/3 orang anak kah?...

Yang Ini Pun Best



2 comments:

MAMASYAZA said... [Reply to comment]

akak pun tak minat sgtbola, tapi kengkadang tu tgk gak bila teruja tengok anak2 menjerit goal...goalllll...

mamaiman said... [Reply to comment]

he he he...
actually ayah iman tak la fanatic sgt..
dia x berjaga malam pon..
just tgk highlight je pagi2 b4 gi keje..
zaman muda2..bujang2..dulu ada la berjaga malam lepak kedai mamak dgn kawan2 dia...

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥