♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, August 6, 2010

Ayah's Day Out

Salam sejahtera..

minggu ni minggu sibuk Mama
mana tak nya..
2 kali kena gi kursus
letih la..
mood nak update blog pon kureng
w/pun sebenarnya banyak jugak benda nak share...

ni citer lama...
hujung minggu yang lalu
ni citer ayah sebenarnya

ayah dan kawan2nya gi camping
di pulau mana tah
area teluk batik

mama dan iman tak ikut
sebab ayah nak gi mancing kat laut
ada2 je ayah ni...
siap beli khemah lagi tuh..

takpe la..
nanti boleh dirikan khemah
masa family picnic nanti
bila2 la...

ayah cerita masa naik bot malam tu
nak gi mancing la ni
ayah muntah 2 kali
sebab gelap sangat tak nampak ape
ditambah dengan laut yang bergelora
last2 ayah baring aje dalam bot
hehe..ayah.. ayah...

enjoy je la picca nie...

ayah posing atas bot

kawan2 ayah

camp fire..

ni la khemah baru ayah...


Yang Ini Pun Best



2 comments:

MAMASYAZA said... [Reply to comment]

bebudak bertigas ni ada gaks khemah lebih kurang camtu gaks....tpi berkhemah dlm umah jelah..hehehe
tapi bestkan sekali sekala dpt ikut memancing cam tu...mesti adventure

mamaiman said... [Reply to comment]

hah..berkhemah dlm umah lebih selamat..hehe..
erm..kalo org laki best larr..
dah jadik mama ni..lebih suka spent time dgn anak dan hubby je..
kalo nak gi jenjalan pon prefer dgn keluarga daripada dgn kawan2...

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥