♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, August 16, 2010

Detox Foot Patch

Salam sejahtera...

pernah dengar tak detox foot patch?
sebenarnya Mama pun baru jer mengenalinya
detox ni fungsi utamanya buang toksin
ada jugak faedah2 lain seperti :

- Badan menjadi lebih segar dan bertenaga
- Mengurangkan alergik
- Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
- Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Melancarkan perjalanan darah
- Mendapatkan tidur yang lena
- Boleh mengurangkan berat badan
- Mengurangkan bau kaki

yeke tuh?
taktau lagi la..
Mama baru try 2 kali..
insya-Allah nanti ada apa2 perubahan Mama citer lagi..


Mama beli kat SINI...
sesapa nak beli boleh la ke blog nie yer...



ni contoh bila dah pakai kat tapak kaki
tapak kaki sape tah la..
pinjam sat dr google..hehe..
idak le achik nak letak tapak kaki achik..
aurat tau..hehe..



ni pulak rupanya sebelum dan selepas pakai
ni tak la hitam sangat
yang Mama pakai lagi hitam kot
katanya bila dah lama2 akan kurang la hitamnya
nak tengok la perubahannya tuh...

ni info yang Mama dapat daripada SINI
kepada yang nak try detox ni sila ambil perhatian ya..
detox ni ada yang palsu

perbezaan ori dengan palsu ialah bar kod dia
Mama baru tau tadi ni..
belum check lagi yang Mama punya
harap2 ori la yer..

ok..selamat mencuba...

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥