♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, August 15, 2010

Iman & Kak Aisyah

Salam sejahtera di hujung minggu...

rasa2nya jarang Mama berkesempatan update blog
di hujung2 minggu camni yer..
disebabkan ayah & iman zzzz...
boleh la Mama curi masa sket update blog tersayang nih...

semalam berbuka puasa di rumah tok abah & tok mama
celebrate besday tok abah sekali
abah, ummi & kak aisyah pun ada
ummi aisyah balik nak bersalin & berpantang di umah tok mama
kira lama la kak aisyah di sini.. insya-Allah...
tapi baby belum kuar..
insya-Allah minggu ni atau minggu depan..

seronok sakan iman ada kawan
memula kak aisyah sampai malu2
iman malu.. kak aisyah malu..
iman nak salam tapi kak aisyah malu...

hah..memula ajer...
tak sampai sejam dah mula mesra alam kedua2 budak tecit itu ye..
jalan sana jalan sini..
mentang2 lah kedua2nya dah terror jalan kan...
mulut pon bising dua2..

sampai ke pagi dok berjalan lagi dua2..
dah terhuyung hayang..jatuh bangun jatuh bangun pon..
still nak main lagi
padahal dah beberapa kali gosok2 mata
mata merah.. gosok2 hidung..
ngantuk tapi nak main..

last2 ibu bapa kedua2 budak tecit ni pon
turut sama mengantuk
off semua lampu paksa tido
lelama baru la tido..

pic akan diupload kemudian memandangkan
camera Mama tak-tau-letak-mana-tah
hehe...

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥