♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, September 23, 2010

UPSR Dah Abes...


Salam sejahtera...


Hari ni merupakan hari terakhir UPSR. Walaupun mungkin anak2 didik Mama di sekolah ni dan murid2 UPSR di seluruh Malaysia dah rasa lega, namun Mama nasihatkan jangan la memonteng yer... Juga jangan la ingat this is the end of ur life journey.. Nak enjoy boleh tapi berpada2lah..


Perjalanan korang masih jaaaaaauh dan paaaaanjang lagi. Mama nasihat ni berdasarkan pengalaman Mama yang masih setahun jagung dalam dunia perguruan ni. Habis jerk UPSR mula la nak monteng. Ada yang monteng sekolah... tak kurang juga yang monteng kelas. Apalah salahnya berada di dalam kelas. Buat aktiviti2 yang memberi manfaat. 


Apa2 pon..semoga keputusan anda memberangsangkan.. Semoga berjaya di dunia dan akhirat...
Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥