♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, November 2, 2010

"SHOW YOUR TEETH BABY!" CONTEST 2010!

"SHOW YOUR TEETH BABY!" CONTEST 2010!


Salam sejahtera...

Rasanya dah lama Mama tak join mana2 contest. Sebab rasa macam tak menarik ditambah lagi dengan kesibukan Mama. Arini tengok contest Mak Danish nie, terus teruja nak join. Kalau anda berminat nak join, bolehlah klik SINI untuk tengok syarat-syaratnya...

Ini adalah gambar anakanda Mama yang Mama pertaruhkan... Sengih tak hengat.. Masa ni Mama pun terkejut jugak tengok Iman posing camni. Dengan cekak kat kepala bagai... Hehe..



Nama : Ahmad Iman Bukhari bin Mohd Khairul Amin
D.O.B. : 4 Jun 2009
Umur : almost 1 tahun 5 bulan
Hobi : Suka posing camni bila orang nak snap gambar dia, suka 'tolong' Mama mengemas rumah, suka main/tengok bajak, suka main meow meow, macam2 lagi Iman suka...
Bilangan gigi : 15 batang

Yang Ini Pun Best



5 comments:

mier@merr said... [Reply to comment]

wah...byknya gigis dia...

gudlak..

harlinda halim said... [Reply to comment]

Ur entry approved dear! Comeynyeeee Iman Bukhari nih...nanti lyn update link husna dlm senarai peserta yeh.. =)

mamaiman said... [Reply to comment]

wokey lyn..thanks..

kakyong said... [Reply to comment]

date of birth tu takkan tahun 2010..? ;)

gud luck ya

mamaiman said... [Reply to comment]

a'a ye kakyong..terima kasih ye tlg tegur..dah betulkan... ;)

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥