♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, December 14, 2010

Penyangkut Tudung Moden

Ini cerita minggu lepas. Mama terima parcel yang mengandungi penyangkut tudung moden. Mama order daripada Kak Rafizah. Sebenarnya dah lama jugak Mama nak beli penyangkut ni. Sebab Mama tengok harga Kak Rafizah jauh lebih murah berbanding blog2 lain yang Mama jumpa. 

Kebetulan masa Mama tengok untuk kali tah ke berapa tu, beliau sedang mengadakan sale 2 hari sempena birthday beliau pada 7 Disember lalu. Sale tersebut selama 2 hari aje. Harga asal pun dah murah, ada sale pulak bertambah2 la murahnya kan.

Sepantas kilat Mama mesej beliau nak order. Kebetulan adik Mama pun nak jugak. So Mama order 4 set semua sekali. Belum sempat bayar lagi beliau dah poskan sebab nak barang sampai cepat. Bestnye Kak Rafizah ni kan...

masih dalam plastik lagi

dah gantung

secara rasmi gantung tudung

Harga biasa Kak Rafizah jual adalah RM18. Tapi Mama beli pada sale 2 hari dengan harga RM16. Murah kan? Kalau nak order boleh la ziarah FB beliau ye...

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥