♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, January 10, 2011

Anak Dua?

Aih..bila bersalin? Rasa2 macam baru je ngandung anak kedua kan?

Haha..takdelah.. Saja je buat tajuk tak boleh blah camtu. Jom layan jela aksi anakanda Mama bersama adik Aqilnya a.k.a. sepupu a.k.a. adik susuannya. Habis diramasnya adik sebab geram. Kalau bab cium2 tu memang tak payah suruh dah buat.

Gambar diambil ketika trip hantar Abah Long ke KLIA hujung2 cuti sekolah yang lalu. Lambat update sebab sibuk. Haha...


abang dan adik yang lebih kurang sama besar dan bulat
haha..


kiss..cium..sayaaaanggg adik..


 tangan dah mula menunjukkan aksi2 geram
mula2 kat perut dulu
pastu kat muka lak
geram nak cungkil mata adik yang bersinar tu
  

pastu sibuk nak riba lak
pastu nak peluk pulak
pastu nak dukung pulak
macam dah besar sangat





Itulah Iman Bukhari.. Dah ada adik nanti camne la dilayannya adik dia. Mau bila Mama leka didukungnya adik.. Huii..tak dapat bayang...


Yang Ini Pun Best



1 comments:

SYaMiLa said... [Reply to comment]

comelnya...


My recent post " Hadiah Untuk Pemenang GA…sabar yea…"

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥