♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, January 11, 2011

Trip Hantar Abah Long ke KLIA

Penghujung cuti sekolah yang panjang ditutup dengan trip hantar Abah Long ke KLIA. Nak fly balik Sabah. Mama memang tak pernah ke KLIA walaupun dulu study di area2 sana lama jugak sebab takde tujuan pun nak gi sana. 

Dulu masa belajar memang teringin juga nak ke sana tapi taktau la tak sampai2 hingga dah habis belajar. Hehe.. Ayah tak dapat ikut serta sebab kijo. Mama dan Iman pun ikut naik kereta Tok Abah.

Bertolak pagi. Kami tunggu di rumah saja. Tok Abah singgah mai ambik kami di rumah. Mama bawak beg besar senang nak letak baju dan barang2 Iman yang lain. Lagipun perjalanan jauh ni risau jugak kot2 baju tak cukup. Iman la katakan kan.. Haha..


Orang lelaki solat Jumaat di masjid area Bandar Baru Bangi. Masjid hijau tu. Kami yang pompuan menunggu la kat kawasan masjid tu. Seusai solat Jumaat, kami pulak solat Zohor dan Asar jamak. Tak lama pastu Abah Iman sampai dari Melaka bersama Ummi, Kakak Aisyah dan Adik Aqil. Bertambahlah kekecohan keluarga kami... Haha...


Sambil2 tunggu masa nak gerak ke KLIA, rehat2 jap sambil duduk2 sambil snap2 gambar. Ada ceritanya di SINI.

Jom kita baca cerita bergambar baru syiokk...

Iman nak naik 'bajak'..
bajak la sangat nak oii..
Pak Su rajin melayan...







Abah Long bersama adik Aqil bam bam...


lepak2 sementara tunggu flight Abah Long...
sambil tengok2 kapal terbang turun naik kat menara tinjau


budak2 yang teruja terlebih bila tengok kapal terbang
selamba dok tepi kaca tu tanpa rasa apa2
bila orang dewasa tengok huii..gayat woo..





ni la antara flight yang budak2 tadi teruja sangat tengok...



sempat posing manja lagi tuh..
jenuh Tok Abah nak melayan






haha..interframe lak dua beranak ni...

anak kembar Tok Mama..
Abah (kiri).. Abah Long (kanan)
adik Aqil tengah2...



Abah Long dah nak naik flight
bersalam-salaman..
entah bila ketemu lagi...


masa ni Abah Long dah naik flight
tengah tunggu flight Abah Long lalu..hehe..

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥