♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Saturday, January 8, 2011

Cuci Gambar Dengan EOE Online

Hari ini Mama nak share sikit pasal keterujaan baru Mama. Sebenarnya dah lama print screen ni tapi baru berkesempatan nak update di blog. Sibuk katanya kan.. Hehe..


Dah lama Mama tercari-cari tempat untuk cuci gambar Mama yang berlambak2 dalam lappy ni. Bimbang simpan lama2 sebagai soft copy, terjadi apa2 nanti menyesallll tak sudah. Hehe.. Kat tempat Mama ni tempat cuci gambar semua dalam rate RM0.60 sekeping saiz 4R. Kalau banyak2 dah berapa?


Sampai la Mama ketemu dengan eoe online ni. Memang berbaloi2. Servisnya pun tip top lah. Setakat ni dah dua kali Mama berurusniaga dengan mereka. Mereka ada software yang perlu kita download bila nak order dengan mereka. Photo express software nie memang best sebab nak upload gambar beratus2 tu pun kejap aje. Takde la sampai berjam2 pun. So jimat masa dan tak letih menunggu.


Jom Mama share sikit camne cara nak upload gambar menggunakan software mereka.

mula2 kena download dulu
pas download bukak balik

pastu kena log in

klik print yang warna merah sebelah atas kiri tu

kuar camni, boleh pilih gambar mana yang nak cuci



pastu pilih saiz nak 3R ke 4R ke atau saiz yang lebih besar

dah siap..sila print invois..




Untuk makluman semua, kat sini Mama rekod sikit harga yang ditawarkan. Memang berbaloi2 la bagi individu yang kawasan dia takde perkhidmatan cuci gambar dengan harga yang murah macam Mama ni...


 4R print @ RM0.30 each
 5R print @ RM0.50 each
 No additional charges
 No minimum quantity
   required
 Free delivery for orders
   RM35.00 and above



Nak cuci jugak? Klik je SINI...


Yang Ini Pun Best



6 comments:

maszmadi said... [Reply to comment]

hm.. cam best jerk, thanx for sharing..

mamaiman said... [Reply to comment]

memang best dan berbaloi2..servis pun ok..arini confirm payment, sok barang sampai..try la..

Arissa Zoela said... [Reply to comment]

best gak eh...tak pernah cube lg..thanx for the info dear..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

wah...info yg baru nie.... best²!!!

tq sharing!

mamaIMAN said... [Reply to comment]

sila silakanlah mencuba..insya-Allah tak rugi dan puas hati..

cuci gambar dan simpan sebagai hard copy..kenangan tu..kalo hilang sedih jugak..

nanti anak2 dah besar..kita dah tua2..boleh tengok2 balik kenangan2 lama...

setakat ni saya dah ada 12 album yg dicuci di EOE online ni..

setakat ni puas hati sgt dgn servis mereka...

Cahaya Kita said... [Reply to comment]

betul kata mama. service eoeonline memang tiptop!

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥