♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, February 23, 2011

Cerita Arkib

Ini adalah cerita terpendam dah lama gila. Haha.. Gambarnya baru jumpa dalam folder. Ini adalah cerita raya haji tahun 2010 lalu. Muahaha...

Alkisahnya, raya haji kan banyak daging. So biasa la.. antara menu feveret adalah bihun sup tulang atau daging la kan. Yang lawaknya adalah gelagat Iman makan bihun sup.

Orang makan masuk perut, dia makan bihun melekat kat dada. Hehe.. Lebih kelakar adalah bihun yang melekat kat dada dia tu jadi bentuk huruf B. Yang perasan mula2 adalah Tok Mama.

Masa tu Mama tengah makan. So mintak tolong Achik Anna snap gambar. Cadang2 nak masuk blog la kan. Tapi dah tersimpan dalam folder henset tak trasfer.. jadi la cerita arkib. Haha..

bukan senang nak snap gambar Iman

nampak tak kat dada Iman?

bihun bentuk B...

 

Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥