♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, February 23, 2011

Geng Hot Mama Blogger

Agak lama juga Mama menyepikan diri. Bukan sebab apa, selain sibuk dengan tugasan seharian, Mama juga tak berapa sihat. Mungkin sebab minggu lepas tak henti2 terkejar sana terkejar sini untuk menjayakan sambutan Maulidur Rasul peringkat sekolah.

Dalam pada itu, Mama rasa bertuah juga sebab ada seorang sahabat fb Mama sudi add Mama dalam senarai Geng Hot Mama Blogger, satu group yang menyokong sesama Mama yang berblog ni. Pada asalnya Mama publish link blog Mama ni di fb Mama. Secara kebetulan beliau nampak kot so beliau add Mama.

Mama tersenarai di nombor 5

Seronok juga join group ni sebab boleh bertukar2 pendapat dan buah fikiran sesama Mama. Boleh juga Mama ambil peluang mengiklankan blog peribadi dan blog jualan Mama. Tapi disebabkan Mama tak berapa sihat, Mama belum berkesempatan nak ziarah blog kawan2 dan follow semula. 

Mama perasan lepas Mama join group ni, bilangan follower memang meningkat. Alhamdulillah... Insya-Allah nanti dah sihat sikit, Mama akan luangkan masa berkunjung balas ke blog sahabat2 dan follow semula.

Terima kasih kepas Siti Darna Sanoesi sebab sudi add Mama dalam group ni. Mama2 semua, jom la join... ;)


Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥