♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, February 17, 2011

Rehearsal Je Dulu...

Hari ini adalah hari sebelum sambutan kemuncak Maulidur Rasul peringkat sekolah Mama. Adalah amat sibuk ke hulu ke hilir hari ini. Dah dekat2 nak balik kumpulan nasyid buat rehearsal terakhir untuk persembahan esok.

Ehem.. ehem.. gambar tepi je dulu ek.. Sok insya-Allah Mama update lagi dengan gambar2 sambutan yang lebih meriah... ;)Yang Ini Pun Best2 comments:

shayerrr said... [Reply to comment]

singgah sini yer...

Dda Ly said... [Reply to comment]

comel nyee anak2 ini..:)

singgah dr ghmb..

rajin2 meh jenguk umah ye..
http://laydie-dda.blogspot.com

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥