♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, March 17, 2011

30 Thing In 30 Days Challenge

Sekarang kan Mama ramai kawan di GHMB (Geng Hot Mama Blogger). Oleh sebab itu, jika berkesempatan online, haruslah menjelajah ke blog Mama2 yang hot ni kan. Terjumpa la pulak cabaran 30 thing in 30 days challenge ni kat http://puteri-nuur.blogspot.com


Ingatkan 30 days challenge yang Mama pernah buat dulu. bukan.. bukan.. bukan.. Kali ni yang lain pulak. Rasa2 macam nak join la.. Insya-Allah.. cuba la kan.. Cabaran yang dulu tuh berjaya habiskan.. ;)


Ini la dia tugasannya... ;)


Day 1
Your favorite song


Day 2
Your favorite movie


Day 3
Your idea of the perfect first date.


Day 4
Your favorite photograph of your best friend.


Day 5
What makes you different from everyone else?

Day 6
A song to match your mood.


Day 7
A photo of an animal you’d love to keep as a pet.


Day 8
Your dream wedding.


Day 9
A photo of the item you last purchased.


Day 10
A photo of your favorite place to eat.


Day 11
A picture of your favorite memory


Day 12
Your current relationship, if single discuss how single life is.


Day 13
A picture of your favorite band or artist


Day 14
A TV show you’re currently addicted to.


Day 15
Something you don’t leave the house without.


Day 16
Short term goals for this month and why


Day 17
How you hope your future will be like.


Day 18
5 things that irritate ME about opposite/same sex


Day 19
A picture of something you want to do before you die


Day 20
The meaning behind your blog name.


Day 21
A photo of something that makes you happy.


Day 22
A letter to someone who has hurt you recently.


Day 23
15 facts about you.


Day 24
A photo of something that means a lot to you.


Day 25
Who are you?


Day 26
A photo of somewhere you want to go.


Day 27
What kind of person attracts you?


Day 28
In this past month, what have you learned?


Day 29
Something you could never get tired of doing.


Day 30
A photograph of yourself today + three good things
that have happened in the past 30 days



Nota Mama : Jom la ramai2 join.. Memeriahkan dunia blogging... ;)


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥