♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, March 27, 2011

Appreciation Award From Mama Aerish

Lama tak menjenguk blog sahabat lama, mama aerish @ eb. Tadi saja2 jenjalan blognya. Dulu masa awal2 Mama berblogging, blog eb la antara blog yang Mama admire sebab banyak benda2 kreatif dan cun2 dalam blognya.


Dah lama tak ziarah, dah berubah wajah dah blog eb. Eb pun dah sambung study ek. Masa mula2 kenal eb anaknya baru si aerish tu. Pas aed lahir Mama dah jarang follow cerita eb. Soryy ye eb..


Gi blog eb Mama dapat award! Best betul... Kalau nak kumpul award jom la follow blog eb.. Jangan lupa ambik award daripada Mama juga di sidebar kiri blog ini ye... ;)


award daripada mama aerish


Yang Ini Pun Best1 comments:

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

dah lama tak dpt award...hehehe

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥