♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, March 21, 2011

Back To School

Hari pertama persekolahan selepas bercuti 9 hari. Murid kelihatan agak surut. Masih demam bercuti agaknya. Mungkin jugak penat mengutip durian sebab sekarang musim durian kat sini.


Adakala rasa semangat, adakala semangat down. Namun tetap ku gagahi melangkahkan kaki ke tempat cari makanku ini.. hehe..


Rasa macam banyak benda nak buat arini. Pagi tadi dah isi perut siap2 sebab memang dah tau konpem tak sempat nak makan punya pasni.


Nak murnikan soalan ujian yang Mama dah siap cut n paste masa cuti aritu. Pasni ada kelas lak. Kalo time sekolah camni la, kena bahagia2kan masa antara kerja hakiki dan kerja2 sampingan yang lain. 


Kelas tetap kena masuk. Tugasan lain tetap kena buat. Balik rumah kang kerja rumah lak menanti. Dengan kerenah anak dan suami lagi. Ni baru anak sorang. Nanti dah dua orang camno la agaknya ye...


Memang kena jadi wanita waja la Mama ni. Hehe... ;)

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥