♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, March 21, 2011

Lelaki Kesayangan


Malam ni Ayah dan Iman tidur awal. Memang situasi yang biasa berlaku di mana Mama berjaga sengsorang menyelesaikan tugasan seharian, dua beranak tu ketiduran.

Mama lagi suka sebab lebih cepat kerja Mama selesai bila dua2 dah tidur terutamanya Iman la. Boleh la Mama mengadap lappy kejap update blog dan buat apa2 yang patut kan... ;)

Saja2 upload gambar ni. Dua lelaki kesayangan Mama. Masa gambar ni diambil adalah pada hari pertunangan Cik Chik Iman Isnin lalu. Semua orang keletihan sebab menguruskan dua majlis pertunangan berturut2 kan; Pak Long dan Cik Chik. Insya-Allah Julai ni diorang akan melangsungkan perkahwinan serentak...

Iman dah mengantuk dan keletihan bermain seharian
lepak2 di beranda rumah Nenek



Walau adakalanya Mama rasa penat sangat melayan kerenah Iman, letih mengejarnya ke sana ke mari, sakit2 pinggang mengutip barang2 yang diselerakkan, namun itulah yang sentiasa Mama rindui bila berjauhan daripada Iman.


Dua lelaki ini akan selamanya menjadi lelaki kesayangan Mama.... ;)


Yang Ini Pun Best



1 comments:

Faztee Danisha said... [Reply to comment]

sy tag kamu..kalu nak joint amat dialukan...tqvm

http://shares-something.blogspot.com/2011/03/ga-izdiharshoppe.html

jgn lupe refferal say ye

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥