♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, March 25, 2011

Mama vs Ayah

Terasa lama tak mengadap blog kesayangan Mama ini. Minggu ni pun kesibukan melanda. Adoii..bilakah agaknya nak jumpa hari yang tak sibuk ek? Tahun ni terasa sibukkkk je manjang. Kat tempat kerja dengan cara kat tempat kerja la, kat rumah pulak dengan cara kat rumah la...

Aritu sempat la godek2 gambar kami sekeluarga, teringat permintaan Ayah dulu.. Ayah minta Mama upload gambar Iman bersama Mama dan Ayah, pastu minta pendapat orang Iman macam muka siapa...

Kebetulan taktau nak buat apa aritu, maka mencari2 la Mama gambar yang sesuai.. Terjumpa la gambar ketika Aidilfitri lalu... Pastu Mama pun tempek di facebook dan minta komen semua.. Oh, dah tentu Mama tempek di wall GHMB kan.. Sebab di situ semuanya di kalangan ibu2... ;)

cenggini la rupa status Mama tu

Seperti biasa, GHMB memang rajin meninggalkan komen kan. Kalau tak komen pun, mesti ada yang rajin tekan button LIKE menandakan diorang baca la status Mama tu...

Dengan tak disangka2.. inilah dia komen2 mereka... 

komen mereka

Aisy..betul ke diorang komen ni? Ke nak amek ati kengkawan je ni? Mama rasa macam tak caye bila ramai yang cakap Iman macam Mama. Sebab rasanya Iman sejibik sejiban muka Ayahnya. Ni kalau Ayah baca ni mesti Ayah cakap 'huh..' pastu senyum2 ada makna.. haha..

Takpela.. ni saja suka2 saja kan. Dah nama anak, mesti la celup Mama sikit, celup Ayah sikit kan. Tak kisahlah Iman macam siapa pun. Yang penting sempurna fizikal, baik akhlak, cerdik akalnya... ;)


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥