♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, February 29, 2012

Keep In Touch

Penat rasanya mengepos entri melalui tablet. Jenuh klik klik tapi tak jugak dia klik di tempat sepatutnya. Lebih puas berceloteh di lappy kesayangan. Taklah asyik tensen saja selama berjam2 sedangkan entri yang ingin dipos hanyalah sebaris ayat. *tensen*


Sudah lama berkira2 ingin mendapatkan ini,

Colours

RM18.50 instead of RM41 for a Touch Pen (with Clip)

for iPad, iPhone, Galaxy Tab & Other Touchscreen Devices

from Phone Case Discount [55% OFF]



namun asyik tertangguh2 nak ke kedai membelinya. Itulah kisah Mama kepada dua orang putera yang asyik sibuk dengan hal dunia. Apa nak jadi taktau lah...


Mujurlah tak buta teknologi. *ceh*. Akhirnya dapat jua ku menyambar touch pen ini bagi lebih memudahkan kerja2 update blog. Takde lah asyik bersawang saja blog ku ini. 


8


Pertamanya sebab memang memerlukan, keduanya sebab ianya MURAH. hihi. Tak sabar menanti ia tiba. Moga pasni dapatlah kerap2 update blog walau hanya sekeping gambar. kan kan kan...


Kalau nak boleh cepat2 klik SINI. Offer still on....

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥