♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, February 22, 2012

Tanda Penghargaan

Anak2 sudah tidur. Malam pun sudah lewat. Ayah tiada di rumah. Tapi mata Mama belum mahu terlelap. Hati tak tenteram memikirkan pelbagai urusan hidup yang belum selesai. Asyik fikir hal dunia sajork Mama ni ye. Astaghfirullahal azim...


Sedang blog walking, terjumpa entri dalam blog seorang ibu ini. Mesti rasa semua penat lelah selama ini terbang melayang bila dihargai sebegini oleh insan kesayangan kan. haha.


Saja je Mama tempek gambar ni, bukan terasa nak dihargai pun. *Ayah, jangan terasa ok*


Penghargaan ni ada dalam macam2 bentuk kan. Sesetengah orang suka menghargai dengan tulisan, sesetengahnya dengan sajak ke lagu ke, sesetengah lagi dengan bunga ke hadiah ke. Tak kurang juga dengan ucapan, atau boleh jadi dengan tingkah laku atau perbuatan.


Tak kira bagaimana cara menghargai, yang penting mesej itu sampai. Kan?


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥