♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, August 19, 2010

Bukan Senang Nak Senang

Salam sejahtera...


mata terasa tak ngantuk sangat..so terasa nak cerita pasal siang tadi
Mama ada la blogwalking sket2..terjumpa la blog INI..
rasanya ramai dah penah masuk kot..tapi Mama ni baru 1st time masuk..
Mama pun luangkan la sedikit masa membacanya..


macam best aje program buat duit dia nie..program dia ala2 pay per click program jugak..
kiranya setiap kali ada orang klik iklan kita..kita akan dibayar rm0.10..
kalo ada yang daftar melalui iklan kita..kita akan dibayar rm10..
waahh..senangnya...


pastu Mama pon baca la lagi..semakin berminat la pulak..rasa macam tak sabar2 je nak join..
tapi disebabkan Mama ada pengalaman kena tipu, Mama very particular la sket sekarang nih..especially berkaitan duit muit di internet ni kan..


Mama cadanga balik umah nak tanya Ayah la..Ayah mesti tau punya sebab Ayah rajin baca paper..pastu tetiba Mama teringat nak google pasal nie..


alamak..penipu rupanya..nasib baik Mama tak masuk..boleh la baca kat SINI pasal komen orang ramai tentang skim nie..


fuhh..bukan senang nak senang kan....



Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥