♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, November 29, 2010

Header Oh Header

Salam sejahtera..

Lamanya Mama tak update blog.. Sebenarnya banyak jugak entri dalam draf. Bila dah start cuti sekolah nie, Mama agak liat nak update blog sebab lebih suka melayan kerenah anakanda yang sorang tu aje. Ditambah lagi dengan ada 'setiausaha' yang rajin 'tolong' taip bila nampak Mama mengadap lappy. Hehe..

Hari ni Mama bertugas di sekolah. Sempat la nak update blog sekejap. Sebenarnya cerita ni dah lama basi tapi nak cerita jugak. Haha..paksa..

Nampak tak kat atas blog Mama tu? Ye..yang ada gambar keluarga kami tu. Hehe.. Dah lama dah sebenarnya Mama letak header tuh. Itulah header pertama Mama selepas hampir setahun berkecimpung eceh..berkecimpung lak plak dalam dunia blogging ni.. Sebenarnya dah lama mencari2 siapakah yang boleh buat header Mama. Akhirnya Mama jumpa jugak kat blog Kak Eya ni. Beliau menerima tempahan buat watermark sebenarnya. Tapi kalau masanya sesuai boleh jugak dia buatkan header. Watermark dan blog batch Mama pun tempah kat beliau.

Mama kan suka bunga2...kerawang2...Kak Eya memang pandai ikut taste Mama. Sebenarnya Mama pun fenin nak guna gambar yang mana sebab banyak sangat gambar yang menjadi feveret Mama. Oleh sebab itu, Mama bagi kat Kak Eya semua gambar yang Mama suka. Hehe..mau fenin dibuatnya Kak Eya nak memilih.

Header yang mula2 Kak Eya emel kat Mama, takde bunga dan kerawang. Bila tanya Ayah, Ayah tak suka gambar Ayah & Iman yang Mama pilih tuh. Then Mama request Kak Eya tambah bunga, kerawang dan tukar gambar Ayah Iman yang lain.




Bila dah siap..tadaa.. Memang puas hati. Kak Eya tolong masukkan lagi header tu dalam blog Mama. Baiknya Kak Eya ni. Hehe..


Nota Mama : Nak tempah jugak? Klik je SINI.


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥